Annes funderingar

Mors DagTankar 2013

Posted by Anne Sun, May 26, 2013 20:16:20

Idag, 26/5, är det Mors Dag. Jag har faktiskt 2 barn men har inte hört någonting från dom, inte ens en liten not på Facebook. Det som gör att jag känner mig nedslagen över detta faktum är att båda mina barn har blivit så indoktrinerade av sin fader och fullproppade av lögner om mig att det inte liknar något. Det sorgligaste är att jag aldrig fått en chans eller en möjlighet att försvara mig eller bevisa att hans versioner är helt ogrundade. Sorgligt, men så som han gjort agerar en psykopat.

LedvärkTankar 2013

Posted by Anne Tue, May 21, 2013 10:55:02

Jag har en förskräcklig ledvärk.

Om man har ett hus som är mögeldrabbat i källaren, då kan man städa skura och polera hur mycket som helst i övriga huset, möglet finns fortfarande kvar. Det krävs en mögelsanering för att huset ska bli friskt igen.

Om man som jag har ledvärk och inflammation i lederna, hur åtgärdar man detta? Jo läkaren skriver ut värktabletter så att man inte ska känna värken. Men inflammationen finns fortfarande kvar.

SminkTankar 2013

Posted by Anne Tue, May 21, 2013 10:48:53

Idag är det fint att ha blank hud, gärna med lite glitter på till fest. Lite röda kinder är fräscht och mörka konturer runt ögonen.

Tänk på att: Blank hud tyder på svett, febersvettig . Det förstärks ytterligare av glitter. Röda kinder tyder på feber-rosor eller högt blodtryck eller hjärtproblem. Mörka ögon tyder på svåra sömnproblem.

Nästa gång jag går till läkaren ska jag nog sminka mig innan, då kanske han tror mig när jag säger att jag är sjuk.